SUPER AVANA - PREPARATAS EREKCIJAI AKTO PRAILGINIMUI Super

Žiūrėti visus skelbimus Papildai
€ 0.00

SUPER AVANA - PREPARATAS EREKCIJAI AKTO PRAILGINIMUI

Super Avana-160mg N4
Super Avana susideda iš 100mg Avvanafil (taip pat žinomo kaip Speddra) ir 60mg Dapoksettine (taip pat žinomo kaip Priliggy). Avvanafilis – naujausias preparatas sukurtas 2010 metais JAV PDE5 Inhibitoriu grupėje, kurioje taip pat randasi: Taddalafilis (Ciall), Varddenafilis (Levitrra), Silddenafilis (Viaggr) Pagrindiniai skirtumai, kad Avvanafilis turi mažiausiai šalutinių poveikių ir suveikia per 15-30min.

Avvanafil (Speddra) yra naudojamas gerinti vyrų erekcijos disfunkciją (impotenciją, arba kai vyras negali santykiauti dėl nestandžios ar laikinai sustandėjančios varpos).

Dapoksettine ( Priliggy) yra , gydantis ankstyvąją vyrų ejakuliaciją. Depoksettine padeda panaikinti psichologines problemos dėl priešlaikinės ejakuliacijos, dėlto pagerėja lytinis pasitenkinimas. Šiuo metu Dapoksettine yra vienintelis patvirtintas preparatas, gydantis ankstyvąją vyrų ejakuliaciją.

Klinikinis Avvanafil ir Dapoksettine derinys labai stipriai pagerina vyrų seksualinę sveikatą. Padeda sustangrinti varpą iki 6 valandų, bei prailginti lytinį aktą nuo trijų iki penkių kartų.

4 tabletės - 28eur.

Vartojimas: 15-30min iki lytinio akto.
1 tabletė/24val, užgeriant stikline vandens.

Siunčiame į visus Lietuvos miestus.
Siuntimo kaina 1eur.
Siunčiame neutralioje pakuotėje.

Užsakyti galima el.paštu: x.papildaivyrams@gmail.com
tel.nr.: +370 676 0164

Kontaktai:

Papildai
867601647
Miestas: Kaunas
email
SUPER AVANA - PREPARATAS EREKCIJAI AKTO PRAILGINIMUI  Super
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas