Extra super p Force!  PATS STIPRIAUSIAS PREPARATAS IŠ 2IN1

Žiūrėti visus skelbimus Papildai
€ 0.00

Extra super p Force! 

PATS STIPRIAUSIAS PREPARATAS IŠ 2IN1 KURIAME DAPOXETINO YRA NET 100MG!!!

EXTRA Super P-Force susideda iš 100mg Sìldenafil (taip pat žinomo kaip Viàgra) ir net 100mg Dapoksetino (taipat žinomo kaip Prilìgy). Tai pati stipriausia dozė rinkoje norintiems atitolinti sėklos išsiveržimą ! Atitolinti galima net iki 3 val.

Dapoksetine ( Prilìgy) yra vaistas, gydantis ankstyvąją (greitą) vyrų ejakuliaciją. Dapoksetine yra gerai toleruojamas preparatas, kuris pagerina visas lytines funkcijas, kurios yra susijusios su ankstyva ejakuliacija. Depoksetine padeda panaikinti psichologines problemas dėl priešlaikinės ejakuliacijos, dėlto pagerėja lytinis pasitenkinimas. Šiuo metu Dapoksetine yra vienintelis patvirtintas vaistas, gydantis ankstyvąją vyrų ejakuliaciją.

Sìldenafil (Viàgra) yra naudojamas gydyti vyrų erekcijos disfunkciją ir sustiprinti erekciją. Sìldenafil padidinda kraujo pritekėjimą į varpą seksualinės stimuliacijos metu. Šis padidėjęs kraujo srautas suteikia tvirtą erekciją.

EXTRA Super P-Force reikia išgerti 60 minučių prieš lytinį aktą, užgeriant stikline vandens. Maksimali paros dozė – viena tabletė.

Kaina 4tbl 24€

Siunčiame į visus Lietuvos miestus.
Siuntimo kaina 1eur.
Siunčiame neutralioje pakuotėje.

Užsakyti galima el.paštu: x.papildaivyrams@gmail.com
tel.nr.: 867601647

Kontaktai:

Papildai
867601647
Miestas: Kaunas
email
Extra super p Force!   PATS STIPRIAUSIAS PREPARATAS IŠ 2IN1
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas