Kodėl JAGA?

Klausimai:

1. Kokius radiatorius mes siūlome?

Siūlome JAGA (Belgija) konvektorinius ir dekoratyvinius radiatorius: į grindis įleidžiamus, ypač žemus pastatomus ar kabinamus ant sienos, įdomaus dizaino radiatorius klientams, kurie nenori įprastinių standartinių sprendimų.

2. Kuo jie ypatingi, kokių turi privalumų?

Ypatingi:

a) dėl labai plataus asortimento (į grindis įleidžiami – nuo 9 cm iki 69 cm gylio), pastatomi nuo 8 cm aukščio, kabinami ant sienos įvairių modelių, matmenų ir spalvų.

b) dėl unikalios Low H2O technologijos (‚‘mažiau vandens‘ technologija). Tokie šildymo prietaisai naudoja mažiau energijos, bet suteikia daugiau šilumos. Pagal Low H2O technologiją pagamintų prietaisų paviršius nėra karštas netgi šilumnešio temperatūrai esant 90oC, taigi jie yra saugūs – paviršiaus temperatūra neviršija 43oC, todel jie nekelia pavojaus vaikams ir pan. Low H2O šildymo elemente yra 1/10 vandens tūrio, esančio įprastame radiatoriuje, todėl jie nėra tokie inertiški, o jų reakcijos laikas į temperatūros svyravimus yra 3 k. trumpesnis, tai užtikrina didžiausią šiluminį komfortą, t.y. temperatūra patalpoje visada lieka pastovi; dėl šių savybių ši technologija leidžia sutaupyti nemažai energijos. Ypač efektyvūs esant žemai vandens temperatūrai. Konvekcijos dėka šiltas oras pasiskirsto patalpoje tolygiai, ypač tai aktualu didelėse erdvėse.

c) unikalūs naujoviškomis medžiagomis, iš kurių pagaminti prietaisai: Low H2o elementai sudaryti iš spalvotų metalų, radiatorių korpusai pagaminti iš akmens, mediniai (naujovė).

3. Prie kokios šildymo sistemos juos galima prijungti?

Prie bet kokios vandeninės sistemos.

4. Ar labai sudėtingas prijungimo būdas? Gal galėtų prisijungti pats gyventojas?

Nėra sudėtingas, bet prijungimą turi atlikti specialistas.

5. Kada geriausia montuoti radiatorius - remonto ir statybų metu ar jau atlikus apdailą? Kodėl?

JAGA grindinius konvektorius rekomenduojama montuoti statybos metu (vėliau gali netikti paruošto kanalo išmatavimai, taip pat grindų apdailą tikslinga atlikti esant sumontuotam prietaisui. Pakabinamus ant sienos konvektorius prijungti galima bet kada, jų korpusas uždedamas atskirai, po atliktos apdailos. Dėl savybės korpusą montuoti atskirai jie puikiai tinka renovacijoms ar remontams atlikti – jokio pavojaus pakenkti korpusui.

6. Kur mūsų siūlomus radiatorius galima montuoti?

Bet kur.

7. Kokioms patalpoms - gyenamosioms, komercinėms - jie tinka?

Puikiai tinka visokioms. Ypač efektyvus jų pritaikymas patalpose su dideliais vitrininiais langais, stikliniais fasadais. Ne tik todėl, kad dėl savo kompaktiškų matmenų ir spalvų bei grotelių įvairovės jie tobulai tinka dizaino prasme ir yra beveik ‚‘nematomi‘‘, bet ir energijos taupymo sumetimais. Prie stiklinių langų montuoti įprastus radiatorius visiškai netikslinga, kadangi didžioji dalis šilumos tiesiog išspinduliuojama per stiklą, t.y. energija paleidžiama vėjais, o konvekciniu principu veikiantys JAGA prietaisai verčia ora patalpoje cirkuliuoti ratu, taip sudarydami patikimą užtvarą nuo lango sklindančiam šalto oro srautui bei užkerta kelią langų rasojimui.

Tai aukštos technologijos alternatyva įprastiems paneliniams radiatoriams.

8. Ar galima mūsų siūlomus radiatorius montuoti ir vonios kambaryje, hole ir virtuvėje?

Puikiausiai. Dažnai naudojamas ‚triukas‘ su Low H2O šildymo elementais virtuvėse: šie elementai montuojami tiesiog už virtuvinių baldų ant sienos. Tik reikia užtikrinti šalto oro patekimą palei grindis. Interjeras lieka lakoniškas, neperkrautas, o šildymas efektyvus.

9. Kuo ypatingas radiatorių dizainas?

Savo įvairove, skirtingų modelių kombinacijos galimybėmis (grindiniai modeliai kombinuojami su dekoratyviniais modeliais, jei vien grindinių galingumo nepakanka), spalvų, matmenų įvairove, medžiagomis, iš ko jie pagaminti: ypač unikalūs mediniai prietaisai (10 medžio rūšių)

10. Kiek jie ekonomiški?

Dėl savo Low H2o šildymo elemento techninių savybių jie padeda sutaupyti apie 15 proc. energijos lyginant su įprastais radiatoriais.

11. Ar sudėtinga tokių radiatorių priežiūra?

Visai nesudėtinga. Grindiniams prietaisams pakanka nukelti groteles ir kartas nuo karto išsiurbti buitiniu siurbliu, kitus prietaisus galima irgi valyti siurbliu arba įprastu būdu.

12. Į ką būtina atkreipti dėmesį perkant radiatorių?

Tiksliai parinkti pagal reikalingą šiluminį našumą. JAGA prietaisų nomenklatūra tokia plati, kad galima parinkti ypač racionalų variantą pagal esamas kliento sąlygas - duotus išmatavimus bei raikalingą šiluminį našumą.

delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas