Naujiena - vokiški Krumpholz-Werkzeuge įrankiai Lietuvoje

S.Videikos įmonės „Santera“ Miškų technikos ir technologijų padalinys „MTT Santera“ pristato Lietuvos rinkai naujovę – vokiškus Krumpholz - Werkzeuge įrankius miškui, sodui, statyboms ir namų ūkiui. Tai unikalūs kalviški rankų darbo gaminiai. Dauguma jų nukaldinti iš vientiso plieno – tai garantuoja jų tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Įrankiai ergonomiški, pritaikyti profesionaliam darbui.


1799 m. Krumpholcų šeima įsigijo kalvę, kurią reorganizavo į nedidelę įrankių gamyklą. Aukštos kvalifikacijos kalvystės meistrai greitai išgarsino Krumpholcų vardą visoje apylinkėje.
Šiuo metu jau septintoji karta tęsia šaunias šeimos tradicijas. Iš kartos į kartą perduodama ilgametė patirtis, nepriekaištinga gaminių kokybė ir ilgaamžiškumas sudarė sąlygas Krumpholco gaminiams išsikovoti aukštas pozicijas ne tik Europos, bet ir pasaulinėje rinkoje. Įmonės gaminiai parduodami ne tik pačioje Vokietijoje, bet ir Belgijoje, Prancūzijoje, Olandijoje, Lenkijoje, Slovakijoje, Japonijoje, Amerikoje, Kanadoje, Austrijoje, Vengrijoje, Šveicarijoje, Slovėnijoje, Graikijoje, Rusijoje, Švedijoje, Čekijoje, Jungtinėje Karalystėje, Naujojoje Zelandijoje bei Pietų Korėjoje.

delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas