Ecofloor


Žiūrėta: 2641
Statyba/namams

aprašymas :

Mes tiekiame aukščiausios kokybės ekologiškus, natūralaus medžio masyvo - uosio bei ąžuolo gaminius medinių grindų įrengimui: masyvo lentas, klasikinį parketą, parketlentes, grindlentes, apvadus bei kokybiškus vokiškus klijus, gruntus gamintojų kaina.

telefonas : +3706 76 227 27
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.ecofloor.lt

Maksimalus Ecofloor.lt personalo dėmesys bei kompetencija apsaugos Jus nuo klaidų ir padės išsirinkti patį geriausią ir tinkamiausią medinų grindų ir priedų variantą. Patikėkite savo rūpesčius profesionalams, pažvelkite į ateitį ir Jūsų namuose visų savo grožių suspindės natūralaus medžio grindys, teikiančios šilumą bei sukuriančios sveiką aplinką Jums ir Jūsų vaikams. Prekinio Ženklo kategorija: Statyba/namams
Aprašymas:

Maksimalus Ecofloor.lt personalo dėmesys bei kompetencija apsaugos Jus nuo klaidų ir padės išsirinkti patį geriausią ir tinkamiausią medinų grindų ir priedų variantą. Patikėkite savo rūpesčius profesionalams, pažvelkite į ateitį ir Jūsų namuose visų savo grožių suspindės natūralaus medžio grindys, teikiančios šilumą bei sukuriančios sveiką aplinką Jums ir Jūsų vaikams.



Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas