UAB MULIDĖ


Žiūrėta: 2821
Maistas gėrimai

aprašymas :

Uždaroji akcinė bendrovė “Mulidė” veiklą pradėjo 1999 metais, pasiūlydama rinkai platų kreminės konditerijos ir sausainių asortimentą. Šiandien bendrovė yra viena didžiausių šios produkcijos gamintojų Lietuvoje. Bendrovės darbuotojai nuolat ieško naujovių, kurios tenkintų ir pačių išrankiausių klientų poreikius, todėl gaminamos produkcijos asortimentas yra nuolatos atnaujinamas, modernizuojama gamyba ir ieškomos naujos veiklos kryptys. Taip 2009 metais gimė idėja gaminamą konditerijos asortimentą papildyti miltinių kepinių linija ir atidaryti bendrovės firminių parduotuvių tinklą. Šiuo metu pirkėjai jau gali aplankyti dvi tokias firmines bendrovės parduotuves, kurios įsikūrė Kaune ir Alytuje. Čia galima išsirinkti mėgstamą kreminės konditerijos gaminį, pasimėgauti šviežia bandele ir puodeliu kavos arba arbatos.

adresas : Taikos pr. 92
miestas : Kaunas
telefonas : +370 37 451592
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.cukris.lt

 Kaunas
    Taikos pr. 92
    +370 603 17727
 
Kaunas
Žemaičių g. 31/Savanorių pr. 66
+370 684 33544

Alytus
    Ligoninės g. 1/Simno g. 2
    +370 615 40546

info@cukris.lt Prekinio Ženklo kategorija: Maistas gėrimai
Aprašymas:

Kaunas
  Taikos pr. 92
  +370 603 17727
Kaunas
Žemaičių g. 31/Savanorių pr. 66
+370 684 33544

Alytus
  Ligoninės g. 1/Simno g. 2
  +370 615 40546

info@cukris.lt


Uždaroji akcinė bendrovė "Mulidė” veiklą pradėjo 1999 metais, pasiūlydama rinkai platų kreminės konditerijos ir sausainių asortimentą. Šiandien bendrovė yra viena didžiausių šios produkcijos gamintojų Lietuvoje.
Bendrovės darbuotojai nuolat ieško naujovių, kurios tenkintų ir pačių išrankiausių klientų poreikius, todėl gaminamos produkcijos asortimentas yra nuolatos atnaujinamas, modernizuojama gamyba ir ieškomos naujos veiklos kryptys. Taip 2009 metais gimė idėja gaminamą konditerijos asortimentą papildyti miltinių kepinių linija ir atidaryti bendrovės firminių parduotuvių tinklą. Šiuo metu pirkėjai jau gali aplankyti dvi tokias firmines bendrovės parduotuves, kurios įsikūrė Kaune ir Alytuje. Čia galima išsirinkti mėgstamą kreminės konditerijos gaminį, pasimėgauti šviežia bandele ir puodeliu kavos arba arbatos. Prekinio Ženklo kategorija: Maistas gėrimai
Aprašymas:

Uždaroji akcinė bendrovė “Mulidė” veiklą pradėjo 1999 metais, pasiūlydama rinkai platų kreminės konditerijos ir sausainių asortimentą. Šiandien bendrovė yra viena didžiausių šios produkcijos gamintojų Lietuvoje.
Bendrovės darbuotojai nuolat ieško naujovių, kurios tenkintų ir pačių išrankiausių klientų poreikius, todėl gaminamos produkcijos asortimentas yra nuolatos atnaujinamas, modernizuojama gamyba ir ieškomos naujos veiklos kryptys. Taip 2009 metais gimė idėja gaminamą konditerijos asortimentą papildyti miltinių kepinių linija ir atidaryti bendrovės firminių parduotuvių tinklą. Šiuo metu pirkėjai jau gali aplankyti dvi tokias firmines bendrovės parduotuves, kurios įsikūrė Kaune ir Alytuje. Čia galima išsirinkti mėgstamą kreminės konditerijos gaminį, pasimėgauti šviežia bandele ir puodeliu kavos arba arbatos.



Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas