UAB Fetoksa


Žiūrėta: 2194
Statyba/namams

aprašymas :

UAB „FETOKSA“ – atliekų ir pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas teikianti įmonė Lietuvoje. Tai pat įmonė atlieka nuotekų tvarkymo darbus t.y. buitinių nuotekų talpyklų, rezervuarų išsiurbimo, vamzdynų ir vamzdynų tinklų, kanalų praplovimo ir atkimšimo darbus. Naftos produktų surinkimo ir naftos produktų talpyklų, rezervuarų valymo ir paruošimo eksploatacijai darbus, taip pat keičiame naftos gaudykles, surenkame nuotekas, užterštas naftos produktais ir kitais pavojingais aplinkai teršalais. Be to įmonė rengia ir įgyvendina aplinkosauginius projektus, kurie susiję su atliekų tvarkymu ir utilizavimu, darniu vystymusi, atsinaujinančia energija ir atsinaujinančios energijos šaltiniais. Uždaroji akcinė bendrovė „FETOKSA“ vykdo ir plėtoja veiklą atsinaujinančios energijos srityje. Įmonė pasiruošusi ne tik pati įgyvendinti aplinkosauginius projektus, bet ir maloniai bendradarbiauti ir pasidalinti savo patirtimi. Įmonės darbuotojai visada pasiruošę padėti spręsti iškilusias aplinkosaugines, darnaus vystymosi ir ekologines problemas.

adresas : Savanorių 183
miestas : Vilnius
kodas : 302374252
PVM kodas : LT100004756217
telefonas : +370 5 2434422 mob.8684 51575
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.fetoksa.lt

UAB „FETOKSA“ – atliekų ir pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas teikianti įmonė Lietuvoje.

Tai pat įmonė atlieka nuotekų  tvarkymo darbus t.y. buitinių nuotekų talpyklų, rezervuarų išsiurbimo, vamzdynų ir vamzdynų tinklų, kanalų praplovimo ir atkimšimo darbus. Naftos produktų surinkimo ir naftos produktų talpyklų, rezervuarų valymo ir paruošimo eksploatacijai darbus, taip pat keičiame  naftos gaudykles, surenkame  nuotekas, užterštas naftos produktais ir kitais  pavojingais aplinkai teršalais.

Be to įmonė rengia ir įgyvendina aplinkosauginius projektus, kurie susiję su atliekų tvarkymu ir utilizavimu, darniu vystymusi, atsinaujinančia energija ir atsinaujinančios energijos šaltiniais.

Uždaroji akcinė bendrovė  „FETOKSA“ vykdo ir plėtoja veiklą atsinaujinančios energijos srityje. Įmonė pasiruošusi ne tik pati įgyvendinti aplinkosauginius  projektus, bet ir maloniai bendradarbiauti ir pasidalinti savo patirtimi. Įmonės darbuotojai visada pasiruošę padėti spręsti  iškilusias aplinkosaugines, darnaus vystymosi ir ekologines problemas. Prekinio Ženklo kategorija: Statyba/namams
Aprašymas:

UAB „FETOKSA“ – atliekų ir pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas teikianti įmonė Lietuvoje.

Tai pat įmonė atlieka nuotekų  tvarkymo darbus t.y. buitinių nuotekų talpyklų, rezervuarų išsiurbimo, vamzdynų ir vamzdynų tinklų, kanalų praplovimo ir atkimšimo darbus. Naftos produktų surinkimo ir naftos produktų talpyklų, rezervuarų valymo ir paruošimo eksploatacijai darbus, taip pat keičiame naftos gaudykles, surenkame nuotekas, užterštas naftos produktais ir kitais pavojingais aplinkai teršalais.

Be to įmonė rengia ir įgyvendina aplinkosauginius projektus, kurie susiję su atliekų tvarkymu ir utilizavimu, darniu vystymusi, atsinaujinančia energija ir atsinaujinančios energijos šaltiniais.

Uždaroji akcinė bendrovė  „FETOKSA“ vykdo ir plėtoja veiklą atsinaujinančios energijos srityje. Įmonė pasiruošusi ne tik pati įgyvendinti aplinkosauginius projektus, bet ir maloniai bendradarbiauti ir pasidalinti savo patirtimi. Įmonės darbuotojai visada pasiruošę padėti spręsti iškilusias aplinkosaugines, darnaus vystymosi ir ekologines problemas.



Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas