Achtamar


Žiūrėta: 3008
Pramogos

aprašymas :

Naujamiestyje esantis “Achtamar” restoranas siūlo vilniečiams ir sostinės svečiams pasimėgauti Armėnų nacionalinės virtuvės patiekalais.

Jūs galite paskanauti armėniškų kebabų ar keptos mėsos. „Achtamar“ restorane maistą ruošia virėjai-armėnai, visas valgiaraštis yra sudarytas išskirtinai iš Kaukazietiškų patiekalų, o aplinka Jus pamalonins jaukumu ir nacionaline Armėnų muzika. Tokio restorano Vilniuje dar nebuvo.

adresas : Konarskio g. 1/2
miestas : Vilnius
telefonas : Tel. +370 5 2137713;Mob. +370 609 20639
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.achtamar.lt

Naujamiestyje esantis "Achtamar" restoranas siūlo vilniečiams ir sostinės svečiams pasimėgauti Armėnų nacionalinės virtuvės patiekalais.

„Achtamar“ restorane Jūs galite pasimėgauti šiais tradiciniais armėnų virtuvės patiekalais: „Tolma“  - į vynuogių lapus  įvyniota mėsa, avienos plovu, pagamintu pagal rytietiškos virtuvės tradicijas, skaniais ką tik iškeptais kepsniais su daug skirtingų padažų, daugybe užkandžių, sriubomis, tradiciniais armėnų virtuvės desertais :  „Pachlava“  - saldžiu pyragu su medumi arba „Mikado“ pyragu su aukso dulkėmis.
Kartu su gardžiu maistu mes siūlome Armėnišką granatų vyną, konjaką, šilkmedžio degtinę. Prekinio Ženklo kategorija: Pramogos
Aprašymas:

Naujamiestyje esantis “Achtamar” restoranas siūlo vilniečiams ir sostinės svečiams pasimėgauti Armėnų nacionalinės virtuvės patiekalais.

„Achtamar“ restorane Jūs galite pasimėgauti šiais tradiciniais armėnų virtuvės patiekalais: „Tolma“  - į vynuogių lapus įvyniota mėsa, avienos plovu, pagamintu pagal rytietiškos virtuvės tradicijas, skaniais ką tik iškeptais kepsniais su daug skirtingų padažų, daugybe užkandžių, sriubomis, tradiciniais armėnų virtuvės desertais :  „Pachlava“  - saldžiu pyragu su medumi arba „Mikado“ pyragu su aukso dulkėmis.
Kartu su gardžiu maistu mes siūlome Armėnišką granatų vyną, konjaką, šilkmedžio degtinę.



Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas