UAB Mingės egzotika


Žiūrėta: 2274
Pramogos

aprašymas :

Mingės kaimas - Lietuvos Venecija
Yra toks taškas, kurį aplankęs dar niekas nesigailėjo. Ar saulė spigino, ar lietus merkė, ar ledas kaustė, ar potvynis sėmė. Tai Lietuvos Venecija vadinamas Minijos (Mingės) kaimas abipus upės. Kas čia pabuvojo, tas čia grįš ir grįš, nes tokioje įvairovėje visko pamatyti it patirti per vieną apsilankymą tiesiog neįmanoma. Uodų nedaug, o įspūdžių - tiršta!

Apsistokite sodyboje “Mingės egzotika”, kurioje niekados neišgirsite “Ne”

adresas : Minijos (Mingės) kaimas
miestas : Šilutės rajonas
telefonas : +370 686 66600 Tel./faks. +370 441 69526
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.mingeskaimas.lt

Kaimo turizmo sodyba
Minijos kaimas - gera vieta apsistoti gamtos pasiilgusiam žmogui - meškeriotojui ir buriuotojui, šiaip ekskursantui ir vandens slidžių mėgėjui.

Vis daugiau mūsų nebenori švęsti gimtadienių ar darbovietės sukakčių tvankiuose restoranuose, o išsiruošia į gamtą. Tokių grupelių, net mokslininkų simpoziumų, Minijos kaime rasi ir vasara ir žiemą. Ne be reikalo Minijos kaimo gyventojai prieš gerą dešimtmetį suskato kuo svetingiau sutikti polsiautojus - tai geras verslas, kuriam čia tik plėtotis ir plėtotis. Prekinio Ženklo kategorija: Pramogos
Aprašymas:

Kaimo turizmo sodyba
Minijos kaimas - gera vieta apsistoti gamtos pasiilgusiam žmogui - meškeriotojui ir buriuotojui, šiaip ekskursantui ir vandens slidžių mėgėjui.

Vis daugiau mūsų nebenori švęsti gimtadienių ar darbovietės sukakčių tvankiuose restoranuose, o išsiruošia į gamtą. Tokių grupelių, net mokslininkų simpoziumų, Minijos kaime rasi ir vasara ir žiemą. Ne be reikalo Minijos kaimo gyventojai prieš gerą dešimtmetį suskato kuo svetingiau sutikti polsiautojus - tai geras verslas, kuriam čia tik plėtotis ir plėtotis.



Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas