UŽDAROJI AKCINĖ BENDROVĖ

MAŠINŲ BANDYMO STOTIS

 

Neries g. 4, Domeikava

LT–54370, Kauno r., Lietuva

Įstaigos kodas190819979

PVM kodas LT908199716

Tel./faks. (8~37)477215

El. paštas infovmbs@bandymai.lt

http://www.bandymai.lt

 

 UAB MBS

VERSIJA NEĮGALIEMS
 

Struktūra ir kontaktai

Teisinė informacija

Veikla

Paslaugos

Nuorodos

Purkštuvai
Atitikties vertinimas/sertifikavimas
Paieška
Skelbimai

ATP


 

 

 

                                                                    

                

                                                                     

  

UAB Mašinų bandymo stotis

Uždarosios akcinės bendrovės Mašinų bandymo stoties veiklos objektas: žemės ūkio mašinų saugos ekspertizės atlikimas; veikla, susijusi su specialių transporto priemonių, skirtų greitai gendantiems produktams vežti, bandymais ir patikra; naujos ir naudojamos apdorojimo augalų apsaugos produktais įrangos registravimas ir techninių apžiūrų atlikimas; mašinų ir darbo įrenginių bandymų atlikimas, jų sertifikavimas, bandymų protokolų, patikrų ataskaitų ir atitikties sertifikatų išdavimas; kita teisės aktų nedraudžiama veikla.

Istorija

Uždaroji akcinė bendrovė Mašinų bandymo stotis (anksčiau - Valstybės įmonė Mašinų bandymo stotis) savo istoriją skaičiuoja nuo 1960 metų. Tais metais Domeikavoje, buvusios Mašinų – traktorių stoties bazėje buvo įkurta sąjunginio pavaldumo įstaiga – Lietuvos Valstybinė zoninė mašinų išbandymo stotis žemės ūkio technikos bandymui Lietuvoje ir Kaliningrado srityje.

Per praėjusius dešimtmečius tobulėjo ir gausėjo žemės ūkio technikos bandymo priemonės ir įrengimai, stoties specialistai įgijo didelę patirtį bandymų srityje.
Lietuvai tapus nepriklausoma valstybe, stotis perėjo Lietuvos jurisdikcijon, šiek tiek pakeitė pavadinimą ir tapo Valstybine mašinų bandymo stotimi.

Šiuo metu stotis atlieka mašinų ir įrengimų bandymus ir sertifikavimą, teikia kitas paslaugas, išdėstytas įvadiniame puslapyje.

Stotyje dirba aukštos kvalifikacijos specialistai.