UAB Kalga


Žiūrėta: 5311
Statyba/namams

aprašymas :

UAB „Kalga“, įmonė specializuojasi pastatų šiltinimo, bei kitų statybos paslaugų srityje ir savo klientams siūlo daug įvairių gaminių ir paslaugų, su kuriais galite susipažinti šioje svetainėje. Bendrovė atestuoja LR Aplinkos ministerijoje, suteikiant teisę atlikti būsto, viešosios paskirties, gamybos statinių apšiltinimo termo izoliacinėmis medžiagomis, bei darbus ypatingos svarbios statybos objektuose.
DIRBAME VISOJE LIETUVOJE!
Pagrindinis: +37060672907,
Atstovas Vilniaus, Alytaus apskrityse: 860864777,
Atstovas Kauno, Marijampolės apskrityse: 860865515,
Atstovas Tauragės, Klaipėdos apskrityse: 860863123,
Atstovas Šiaulių, Telšių apskrityse: 860866111,
Atstovas Utenos, Panevėžio apskrityse: 860864000

telefonas : +370 606 72907
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.kalga.lt

UAB „Kalga“ sėkmingai dirbanti įmonė atlieka šiuos žmogaus gerovei pagerinti reikalingus darbus:

Apšiltina pastatytų ir statomų pastatų sienas, grindis, perdengimus, pastoges, užpildo oro tarpus termo izoliacine medžiaga - EKOVATA, TERMOPUTA, TOGO PUTA, POLISTIROLO GRANULĖMIS.

Šiltina sienas iš lauko pusės ekovata (šlapiu būdu), bei togo puta, aptaisant kitomis lauko apdailos medžiagomis.

PIGIAI ( kadangi nereikia įrengti jokio karkaso) šiltina metalinius angarus, mūrines, gelžbetonines pastatų sienas, lubas, bei pasvirusius paviršius iš vidaus togo puta. Prekinio Ženklo kategorija: Statyba/namams
Aprašymas:

UAB „Kalga“ sėkmingai dirbanti įmonė atlieka šiuos žmogaus gerovei pagerinti reikalingus darbus:

Apšiltina pastatytų ir statomų pastatų sienas, grindis, perdengimus, pastoges, užpildo oro tarpus termo izoliacine medžiaga - EKOVATA, TERMOPUTA, TOGO PUTA, POLISTIROLO GRANULĖMIS.

Šiltina sienas iš lauko pusės ekovata (šlapiu būdu), bei togo puta, aptaisant kitomis lauko apdailos medžiagomis.

PIGIAI ( kadangi nereikia įrengti jokio karkaso) šiltina metalinius angarus, mūrines, gelžbetonines pastatų sienas, lubas, bei pasvirusius paviršius iš vidaus togo puta.


Guminė membraninio tipo paviršiaus danga

• Padengimas gumos membrana yra vienas naujausių techninių sprendimų, siekiant apsaugoti paviršių nuo išorinio poveikio.
• Elastinga, tvirtai sukimbanti su paviršiumi medžiaga yra naudojama dažniausiai apsaugoti metalinį, betoninį, medinį ar turinti sąlytį su cheminėmis medžiagomis, paviršių. Bekvapė ir netoksiška guminė mebrana susideda iš dviejų netoksiškų, bekvapių, karščiui iki 120 C atsparių komponentų, kurie apsaugo paviršių ir aplinką dengimo bei eksplotacijos metu.

• Daugumai šiuo metu esančių paviršiaus dengimo medžiagų ir dengimo metodų reikalingas specialūs cheminiai ar techniniai tvirtino ir jungimo būdų sprendimai, kurie dažnai tampa dangos medžiagų ir tvirtinimo defektais, todėl greitas paviršiaus padengimas vientisa membranine gumine danga yra išeitis išvengti sujungimo, skylimo, trūkinėjimo ir atsiskyrimo nuo paviršiaus problemų.
• Skystoji membrana pagal užsakovo poreikius gali būti pritaikyta ir naudojama apsaugoti nuo išorinio poveikio įvairiose pramonės sektoriuose: kasybos, laivų, žemės ūkio, statybos, aplinkosaugos srityse.

*Padengimas: Priklausomai nuo dengiamo paviršiaus liejama purškimo būdu 0,5 - 3mm storio gumine danga.

Apie EKOVATA

Šilumos izoliacijos medžiaga yra sukurta Anglijoje, pagaminta iš medžio plaušo, impregnuota chemiškai nelakiomis sudedamosiomis dalimis, naudojama jau nuo 1893 m. Vokietijoje ši medžiaga vadinama „Izoflok“, Suomijoje – „Ekovila“, o Lietuvoje šį pastatų šiltinimo medžiaga jau nuo 1990m. žinoma pavadinimu „Ekovata“. Specialistų teigimu, šia Skandinavijos šalyse itin populiaria medžiaga apšiltinus pastatų medines konstrukcijas, mediena apsaugoma nuo puvimo, grybelinių ligų bei graužikų, pastatas – nuo pelijimo bei drėkimo, be to, kilus gaisrui, ši medžiaga apsunkina ugnies prasiskverbimą į pastatą. „Ekovata“ − ekologiška, geromis šilumos bei garso izoliacijos ypatybėmis išsiskirianti organinė šilumos izoliacijos medžiaga, leidžiama naudoti A grupės, t. y. gyvenamiesiems pastatams, statyti. Ne tik užsienio šalių, bet ir Lietuvos laboratorijų teigimu, „Ekovata“ nuo kitų šilumos izoliacijos medžiagų skiriasi tuo, jog ją naudojant daugeliu atvejų nereikalinga brangi, pastatams neleidžianti kvėpuoti garo izoliacija. Tai ne tik sumažina statybų išlaidas, bet ir pagerina pastatų eksploatacijos ypatybes.

Šlapias padengimas.

Išpurenta ekovata sumaišyta su vandeniu arba klijais specialia įranga yra išpučiama ant paviršiaus. Dėl unikalių savybių šlapia ekovata puikiai užpildo smulkiausius tarpelius bei gerai sukimba su dengiamu paviršiumi, sudarydama vientisą be siulį izoliacijos sluoksnį. Šiuo būdu galima apšiltinti įvairius paviršius - medinius, mūrinius, metaliniu. Šis būdas naudojamas vertikalių konstrukcijų - sienų, pertvarų ir panašiam - šiltinimui. Šlapias padengimas - populiariausias ekovatos panaudojimo būdas ypač gerai tinkantis senų medinių pastatų - sodybų, poilsio namelių. pirčių apšiltinimui.

Sausas uždarų ertmių užpylimas.

Ekovata specialia įranga yra užpučiama į uždaras ertmes - stogo šlaitus, karkasinių konstrukcijų tarpus, tarpą po grindimis, perdangas, gipso pertvaras, plytų (blokelių) mūro oro tarpą ir pnš. Unikalių savybių turinti medžiaga užpildo mažiausius tarpelius ir sudaro vientisą šilumos izoliacijos sluoksnį. Šis būdas puikiai tinka tiek statant naujus pastatus, tiek apšiltinant senos statybos namus, kuriuose yra oro tarpų.

Sausas atvirų paviršių užpildymas.

Ekovata specialia įranga yra išpurenama ir išpilama ant paviršiaus bei išlyginama. Unikalių savybių turinti medžiaga užpildo mažiausius tarpelius ir sudaro vientisą šilumos izoliacijos sluoksnį. Šis būdas naudojamas šiltinant atvirus horizontalius paviršius - pvz.: negyvenamos palėpės grindis, perdangas tarp aukštų ir pnš.

Ekvatos techninė charakteristika:

Šilumos laidumas: 0,039 - 0,041 W/mK

Oro laidumas: 80-120 x 10 “m³/ms (30-40 kg/m³ tankiui

Degumo klasė: B1(DIN 4102);

C - s2, d0 (EN 13501-1:2002)

Natūralus drėgnumas: max 12% nuo sausos medžiagos svorio

pH lygis:  7,8 - 8,3

Sudėtinės dalys: 81% celiuliozės, 12% antipireno - boro rugšties, 7% antiseptiko - borakso.

EKOLOGIŠKIAUSIA IR SAUGIAUSIA MEDŽIAGA!


Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas