Straipsniai

Geras skelbimas

Geras nemokamas skelbimas

Skelbimo pavadinimas, antraštė: informatyvi, glausta. Paminėkite daiktą, paslaugą, įmonę.

Skelbimo tekstas: paminėkite daikto būklę, ar veikia, kiek laiko daiktą turite. Laisvu, draugišku stiliumi parašykite kuo pirkėjui gali būti naudingas tavo siūlomas daiktas.

Paminėkite kokiu būdu bus perduodamas daiktas: atsiūsite paštu, kurjeriu, pirkėjas pats turės pasiimti.

Esant galimybei naudoti teksto spalvas, šrifto dydį, prieš dedant skelbimą atkreipkite dėmesį kaip publikuojami kiti Jums reikalingos kategorijos skelbimai. Jeigu daug spalvotų - Jūs dėkite nespalvotą, jeigu kiti naudoja vieną šriftą - Jūs galite naudoti du. Tokiu būdu Jūsų skelbimas išsiskirs iš kitų ir bus labiau pastebimas.

Jeigu turite internetinę svetainę ir skelbime galima aktyvi nuoroda, parašykite savo svetainės nuorodą su http://www   Interneto paieškos sistemos lengviau aptiks Jūsų svetainę. Dėl šios priežasties patartina skelbimus talpinti tik tokiose skelbimų portaluose kuriose galima aktyvi svetainės nuoroda ir video nuoroda.

Pasitikėjimas: parašykite kuo daugiau informacijos apie save: vardas, miestas, e - paštas, telefono nr.

Geriau nesinaudoti svetainėmis kurios vienu metu deda tą patį skelbimą į keletą svetainių. Taip Jūsų skelbimas paieškos sistemų „vorų“ bus ignoruojamas ir bus rodomas internete žemose pozicijose, o kitas panašus skelbimas bus aukščiau ir lengviau randamas kitų lankytojų.

                                                                                           Atgal į nemokamus skelbimus


Esame sąžiningi savo lankytojų atžvilgiu, kitose svetainėse pasitaiko, kad po skelbimo informacijos užpildymo staiga paaiškėja kad skelbimas bus patalpintas tik po apmokėjimo. Tokių svetainių administratorių poelgis nesąžiningas nes jos reklamuojamos kaip nemokamų skelbimų svetainės.

Neslepiame svetainės de2.lt lankytojų skaičiaus. Galima čia pažiūrėti kiek lankytojų aplanko svetainę kiekvieną dieną - lentelė