UAB Žūklita


Žiūrėta: 4944
Pramogos

aprašymas :

Žūklės,turizmo prekės Panevėžyje J.Basanavičiaus g.42 tel.860025867

adresas : J.Basanavičiaus 39
miestas : Panevėžys
telefonas : 860025867
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.zuklita.lt

Multiplikatorinės ir neinercinės legendinės „Abu Garcia“ ritės. Prekinio Ženklo kategorija: Pramogos
Aprašymas:

Multiplikatorinės ir neinercinės legendinės „Abu Garcia“ ritės.


Sportinės žūklės įrankiai. Prekinio Ženklo kategorija: Pramogos
Aprašymas:

Sportinės žūklės įrankiai.


Žūklės,turizmo prekės.
Parduotuvės ,,Kotas'' :
Klaipėdoje Dubysos g.23 tel.860025867 ,846211114
Panevėžyje J.Basanavičiaus g.39 tel.860025867 ,845508352 Prekinio Ženklo kategorija: Pramogos
Aprašymas:

Žūklės,turizmo prekės.
Parduotuvės ,,Kotas’’ :
Klaipėdoje Dubysos g.23 tel.860025867 ,846211114
Panevėžyje J.Basanavičiaus g.39 tel.860025867 ,845508352


Apie valtis

Pristatome Jums daugiafunkcianalias pripučiamas valtis iš ypatingai patvaraus bei ilgaamžiško armuoto audinio.

Paskirtis

Valtys iš PVC audinio puikiai tinka aktyviam poilsiui ant vandens, žvejybai kaip ir vidaus vandenyse, taip ir jūroje, patruliavimo/gelbėjimo darbams, jomis daugelį metų sėkmingai naudojasi aplinkos apsaugos, gaisrinės, krašto/pasienio apsaugos, bei kitos įvairių šalių specialiosios tarnybos.

Technologija

Šių valčių gamybai naudojamos pačios aukščiausios kokybės medžiagos : HEYTEX, MIRASOL, VALMEX. Audinys yra sudarytas iš pinto sintetinių siūlų (poliesterio) pagrindo, iš abiejų pusių dengto daugiasluoksniu polivinilchoridu bei tarpusavyje sujungtas specialiu adhezyviniu mišiniu. Tankus pagrindinio sluoksnio pynimas užtikrina audiniui ypatingą patvarumą bei neįtikėtiną atsparumą pradūrimui ar prapjovimui.

Polivinilchlorido sluoksnis garantuotai užkerta kelią bet kokiam oro prasisiurbimui.

Plastifikuojantys priedai audinį padaro labai elastingu, kas yra labai svarbu sudedant bei išrenkant valtį, ypatingai žemose temperatūrose.

Audinys atsparus UV spinduliams, sūriam vandeniui, benzinui, tepalams bei išlaiko savo savybes temperatūroje nuo - 30 iki +60 C. Jo tarnavimo laikas naudojant pripučiamose valtyse - 10-20 metų.

Valtys gali turėti pripučiamą, pusiau kietą ar kietą surenkamą arba ištisinį plastikinį dugną. Valtys, turinčios kietą dugną, turi pripučiamą arba plastikinį kylį. Šios valtys yra stulbinančiai stabilios, jose be baimės galima vaikščioti, spiningauti, pastatyti kėdes ir pan.

Audiniui suteikiama net 5-erių metų garantija.

Ką rinktis

Kompanijos “BUSH” valtys turi šiuolaikinį dizainą bei komplektaciją, atitinkančius tarptautinius standartus .Valčių konstrukcija užtikrina puikiausias plaukiojimo charakteristikas tiek upėse, tiek atviruose vandens telkiniuose. Šios valtys atitinka ISO - 6185, EEC kokybės standartus. BUSH kompanijos gaminamos valtys išsiskiria iš kitų gamintojų siūlomų analogų savo nepriekaištinga medžiagų bei išskirtine rankų surinkimo kokybe, aukščiausios kokybės komplektuojamosiomis detalėmis ir kai kuriais unikaliais komplektavimo ir gamybos sprendimais. “BUSH” kompanijos pripučiamų valčių kainos ir kokybės santykis yra geriausias rinkoje.


Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas